Sindikat PPDIV

A+ A A-

POTPISANE IZMJENE I DOPUNE KOLEKTIVNIH UGOVORA U „SARDINA“ POSTIRA, „VODOPRIVREDA“ SPLIT, TE POTPISAN NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR U „MIRNA“ D.D. ROVINJ

Sukladno partnerskim odnosima Sindikata PPDIV i Uprava poduzeća „Sardine“ d.o.o. Postira, te „Vodoprivrede“ d.d. Split a sve u cilju poboljšanja materijalnog standarda radnika, nakon kratkih pregovora, potpisane su izmjene i dopune kolektivnih ugovora. Naime, povećani su rasponi koeficijenata, te povećanje materijalnih prava radnika u oba poduzeća . U ime Sindikata PPDIV Hrvatske izmjene i dopune kolektivnog ugovora za „Sardinu“ potpisao je kolega Darko Cvitanić glavni sindikalni povjerenik, a za poslodavca gosp. Niko Bezmalinović predsjednik uprave.

sardina

U Vodoprivredi d.d. Split u ime Sindikata PPDIV izmjene i dopune potpisao je sindikalni povjerenik kolega Ante Goreta, a za poslodavca predsjednik uprave gosp. Predrag Zekić.

005 copy copy

Nakon kratkih pregovora potpisan je i novi kolektivni ugovor u poduzeću „Mirna“ d.d. Rovinj. U ime članova Sindikata kolektivni ugovor potpisao je predsjednik Sindikata PPDIV Hrvatske kolega Denis Paradiš, a za poslodavca predsjednik uprave gosp. Velimir Vrhovski.
Vrlo je važno napomenuti da su se ovim potpisima povećala materijalna prava u svim poduzećima i primjenjivat će se od 01.01.2019.god.
Potpisnici su prigodnim riječima iskazali zadovoljstvo potpisanim izmjenama i dopunama kolektivnih ugovora kao i potpisom novog kolektivnog ugovora u „Mirni“ d.d. Rovinj, te su izrazili zadovoljstvo s postignutim dogovorima, te izrazili nadu još boljeg poslovanja društava koje bi u budućnosti omogućilo još bolji socijalni položaj radnika.

mirna copy

Prijava ili Registracija

Prijava