Sindikat PPDIV

A+ A A-

S radom započeo seminar Sindikata PPDIV za sindikalne povjerenike i članove radničkih vijeća

studeni1 U Trogiru, u hotelu Medena, uvodnim izlaganjem predsjednika Sindikata Šime Oreškovića započeo je seminiar za sindikalne povjerenike i članove radničkih vijeća na kojemu se okupilo više od 200 sudionika iz osamdeset PPDIV-ovih podružnica iz cijele Hrvatske.

Seminar je organiziran radi informiranja sindikalnih aktivista i upoznavanja sa novim zakonskim odredbama iz područja radnog zakonodavstva, tako da će tijekom cijelog današnjeg dana u jutarnjem i popodnevnom terminu, kao i sutra u sobotu sve do ručka biti prezentirano niz zanimljivih tema čiji će nositelji biti eminentni stručnjaci iz područja tema koja će izlagati. Između ostalih, sindikalnim povjerenicima obratit će se prof. Viktor Gotovac, pomoćnica ministra rada Marina Kasunić Peris, Josip Budimir član Uprave Francka, Marija Zuber savjetnica - urednica Računovodstva i financija, Zvonko Kardum stalni sudski vještak za zaštitu na radu i Marina Gruban voditeljica pravne službe u Sindikatu PPDIV.

vrbek31 Danas započetom zajedničkom seminaru za PDIV-ovce iz cijele Hrvatske jučer je, također u hotelu Medena, održan i jednodnevnii seminar Sindikalne podružnice Podravka kojem su se pridružili i kolege iz podružnica Belupo d.d. i Danica d.o.o..

Na seminaru je obrađena tema Učlanjivanja novih članova i Kako pristupiti članu sindikata, a okupljeni povjerenici analizirali su i rezultate netom provedenih izbora za povjerenike radnika za zaštitu na radu u kojima je Sindikat PPDIV dobio pet povjerenika iz svojih redova.

Pri kraju jučerašnjeg seminara SP Podravka, povjerenicima se pridružio i predsjednik Orešković, a dio seminara realiziran je i  interaktivnim pristupom u kojem su sami polaznici seminara među sobom odigrali scene učlanjivanja novih članova i što je bilo vrlo poučno i zanimljivo.

bwd  grupa 1/3  fwd

Prijava ili Registracija

Prijava