Sindikat PPDIV

A+ A A-

Održani izbori u poduzeću Hidrotehnika Čakovec

hidrotehnika copy Nakon što je poduzeće napustio donedavni povjerenik Sindikata PPDIV, u podružnici su u vrlo kratkom vremenu održani izbori kako bi članovi mogli između sebe odlučiti tko će u narednom periodu obnašati ovu vrlo odgovornu dužnost.

Da su članovi i te kako zainteresirani za to pokazao je odaziv sindikalnom skupu. Od ukupno 51 člana koliko ova podružnica broji, skupu se odazvalo 45 članova. U dva kruga glasovanja, koliko je bilo potrebno, SP Hidrotehnika izabrala je svoju novu povjerenicu, Jasnu Skrbinšek koja će ovu dužnost obnašati do održavanja redovitih izbora u podružnicama  u prosincu ove godine.

Novoizabrana povjerenica pred sobom neće imati nimalo lak zadatak jer već je na samom početku očekuju kolektivni pregovori, jer krajem srpnja izlazi kolektivni ugovor za ovo poduzeće. Ipak, uz pomoć svojih kolega,  članova Sindikata PPDIV, kao i uz svesrdnu podršku najodgovornijih ljudi iz Sindikata PPDIV nimalo ne sumnjamo u uspjeh.

Kolegici Jasni, po izboru,  povjerenik Sindikata PPDIV za III. regiju Davor Vrbek zaželio je puno sreće i uspjeha u radu, a sve okupljene pozvao na sindikalno zajedništvo jer su to osnovni preduvjeti za zaštitiu radničkih prava i interesa u svakom, pa tako i u ovom poduzeću.

Direktor Hidrotehnike također je radnicima - članovima sindikata čestitao na demokratskoj proceduri i izboru nove povjerenice, te ih pozvao da i ubuduće njeguju socijalni dijalog koji u poduzeću postoji jer smatra da je upravo on ključ uspjeha svakog poduzeća.

 

Prijava ili Registracija

Prijava