Logo

Potpisan kolektivni ugovor za Tvornicu ulja Čepin

Dana 01. 03. 2019. potpisan je kolektivni ugovor između Predsjednika Uprave Josip Bičvić i člana Uprave Petar Marić te glavne povjerenice podružnice PPDIV-a Helene Žeravica za Tvornicu ulja Čepin.

IMG 0807 copy Dobar socijalni dijalog i dugogodišnji prethodno sklopljeni kolektivni ugovor u tvrtci između Uprave i Sindikata PPDIV-a, nastavio se i nadalje unatoč nestabilnoj ekonomskoj situaciji u gospodarstvu i problema u djelatnosti te je sve ipak imalo za produkt nakon pregovora i sklapanje novoga kolektivnog ugovora za Tvornica ulja Čepin.
U ovome kolektivnom ugovoru su ugovorene veće plaće i mnogi dodaci na plaću koji se kumuliraju po svim utvrđenim stavkama, regulirana su i ostala materijalna prava kao jubilarne nagrade, Božićnica, Uskrsnica, dar u naravi, potpora za novorođenče, ugovorena je i primjerena otpremnina radnika kao i kod svih ostalih tvrtki unutar Žito grupe.
Kolektivni ugovor je potpisan na određeno vrijeme od tri godine uz mogućnost produženja još dvije godine i u primjeni je od 01.03.2019.

IMG 0796

IMG 0801

IMG 0809 copy copy


Copyright © 2013. Sindikat PPDIV. Sva prava pridržana. // Izrada: kosinus.hr